Englez nožem ubio osmogodišnju kćer

Foto: Facebook

OSMOGODIŠNJAKINJA iz mjesta Valley View pored Walsalla u Velikoj Britaniji umrla je u bolnici nakon što ju je vlastiti otac izbo nožem u njihovom domu.

Mylee Billingham podlegla je ozljedama u 21.15 po lokalnom vremenu u subotu, javlja BBC. Njen otac, 54-godišnji Mark Billingham, i sam je pronađen s ubodnom ranom u trbuhu. Policija ga je uhitila i odvezla na liječenje u bolnicu, gdje je u kritičnom stanju. Po svemu sudeći, otac se pokušao ubiti nakon što je ubio kćer. 
 
Policija u engleskoj regiji West Midlands priopćila je da tretiraju ubojstvo kao “obiteljski incident” te da će ispitati osumnjičenika kada to bude moguće. “Ovo je apsolutno tragičan splet okolnosti i moje misli su s onima koji su zahvaćeni (tragedijom)”, poručio je detektiv Jim Colclough, dodavši da policija ne sumnjiči nikoga drugog za ubojstvo te da se istraga nastavlja. 
 
 
Posebno je nevjerojatno da je ubojica objavio fotografiju svoje kćeri u nedjelju navečer, sat vremena prije nego je umrla. 
 
Forenzičari su u nedjelju pretraživali bungalov u Valley Viewu u kojem je ubijena djevojčica živjela s roditeljima. Susjed Graham Greatrex (74) rekao je za BBC kako je tješio Myleejinu majku nakon stravičnog incidenta. “Bila je u šoku… Ne možete zamisliti da se to događa na vašem kućnom pragu, posebno kad se radi o maloj djevojčici”, rekao je. 
 
Drugi susjed, Bob Weir (72), rekao je da je mislio da Mark živi u kući sam te da, iako živi na toj adresi tek šest mjeseci, nikad nije vidio majku ni kćer. “Da se ovako nešto dogodi osmogodišnjem djetetu je nevjerojatno. Nemam riječi”, rekao je gradski vijećnik Wallsala, Kenneth Ferguson.  

Pročitajte više