Ericsson i Rogers AT&T Wireless potpisali novi trogodišnji ugovor

ERICSSON i Rogers AT&T Wireless, vodeći osiguravatelj bežičnih usluga u Kanadi, obnovili su i proširili ugovor prema kojemu će Ericsson isporučivati mrežnu opremu namijenjenu novoj mreži kompanije Rogers AT&T Wireless, a koja će omogućivati najsuvremenije bežične glasovne i podatkovne usluge na teritoriju cijele zemlje. Ovaj ugovor je proširenje postojećeg ugovora o isporuci i njime Ericsson nastavlja biti isključivi isporučitelj opreme za temeljni i radio pristupni dio bežične mobilne mreže sljedeće tri godine.

Nastavljajući ponudu usluga visoke kvalitete svojim kupcima uz odlično pokrivanje signalom, Rogers AT&T Wireless je potpisao ugovor s Ericssonom Canada koji će nastaviti isporuku najsuvremenije GSM i TDMA mrežne infrastrukture.

Ugovor uključuje prodaju više ključnih proizvoda i usluga koje nisu bile naručene u prijašnjem ugovoru, a radi se o MINI-LINK-u(TM) (Ericssonovom vodećem tržišnom proizvodu u mikrovalnom području), GSM-u na 850MHz, EDGE-u i dodatnim profesionalnim uslugama.

Posao uključuje GSM/GPRS funkcionalnost na frekvencijskom području od 850 Mhz širom zemlje koja će korisnicima Rogers AT&T Wirelessa ponuditi kapacitet, pokrivanje i brzinu podatkovnog prijenosa kakav se i očekuje od vodećeg osiguravatelja bežičnih usluga. Ericssonove globalne usluge i tehnička ekspertiza omogućit će brzu i djelotvornu izvedbu mreže.

"Ovo proširenje našeg postojećeg ugovora s Ericssonom omogućit će da zadržimo tehnološko vodstvo i superiornu kvalitetu mreže te ćemo našim korisnicima ponuditi najsuvremenije proizvode i usluge u budućnosti", izjavio je Bob Berner, izvršni potpredsjednik i tehnički direktor kompanije Rogers AT&T Wireless.
 
"Vrlo smo zadovoljni ovim proširenjem našeg dugogodišnjeg odnosa s kompanijom Rogers AT&T Wireless", kaže Rolfe Philip iz Ericssona Canada Inc. "Naše dvije kompanije su zajedno izvele prvu komercijalnu sjevernoameričku digitalnu bežičnu mrežu, a nedavno smo isporučili najbržu i najveću integriranu GSM/GPRS mrežu u svijetu".

Pročitajte više