Filip Kapisoda prije mjesec i pol prvi puta pokušao ubiti sebe i Kseniju Pajčin?

TRAGIČNA sudbina manekena Filipa Kapisode i pjevačice Ksenije Pajčin već više od tjedan dana puni novinske stupce, a svakim danom izlaze nove informacije o životu problematičnog para.

Tako je srpski Svet objavio da je Filip i prije mjesec dana pokušao ono što je uspio 16. ožujka, ubiti svoju djevojku i sebe. "Prometna nesreća na putu prema Ksenijinoj vikendici nije bila slučajnost, već Filipova namjera da završi njen i svoj život", kazao je Svetu blizak prijatelj bivšeg para te dodaje da se Filip tada potpuno svjesno i s namjerom zaletio u trafostanicu u Lisovićima.

> Otac Filipa Kapisode: Zgrožen sam izjavama u medijima, prava istina je završila u grobu

"Čuo sam priče da prilikom očevida nije pronađen trag kočenja te da je automobil pri slijetanju s ceste vozio brzinom 120 kilometara na sat", kaže prijatelj para te dodaje kako je to prosječna brzina kojom se vozi autocestom, a ne po neosvijetljenim seoskim cestama okovanima ledom. Navodno su se te noći Ksenija i Filip potukli u toaletu noćnog kluba. "Čupali su se, grebali po licu i onako bijesni krenuli iz kluba", kazao je blizak prijatelj para te dodaje kako mu je Ksenija rekla da joj je u automobilu Filip prigovarao da ga ne voli dovoljno te da ne može živjeti bez nje.

"Sitacija nije bila zdravorazumska, a poznavajući ih oboje, siguran sam da je on, onako bijesan, namjerno skrenuo s ceste", kazao je izvor blizak paru te dodao da je Ksenija, nakon te nesreće, svima govorila kako Filip nije bio kriv. To je prestala govoriti kada se saznalo da protiv njezina dečka neće biti podignuta prijava.

Pročitajte više