"Fitness u Saboru bi koristio samo impozantnoj stražnjici Vesne Pusić"

NAKON čuvene saborske izjave demokršćanina Ante Kovačevića o "madracu, a ne mudracu" upućene Vesni Pusić, njegovim primjerom poveo se i Krasnodar Rora, član stranke SIN Nenada Ivankovića.

"Gospođo Pusić, čitao sam da tražite da se u Saboru otvori fitness. Ne znam kome bi to koristilo osim vašoj impozantnoj stražnjici." – kazao je Krasnodar Rora na sjednici zagrebačke Gradske skupštine. U tom se trenutku raspravljalo o smjeni predsjednice Gradske skupštine Morane Paliković-Gruden.

Zamjenik predsjednika Gradske skupštine, SDP-ovac Vladimir Velnić, na to je odgovorio riječima: "Ne vrijeđajte, tema jest široka ali nemojte vrijeđati."

Rora je potom zaradio opomenu, a predsjednik SIN-a Nenad Ivanković potom je zatražio desetominutnu stanku, nakon čega se ispričao Vesni Pusić u ime stranke i Krasnodara Rore.

Podsjećamo, ispad SIN-ovca Rore nije prvo grubo vrijeđanje Vesne Pusić od strane članova stranaka desnice. 2001 u hrvatskom Saboru tadašnji predsjednik HKDU-a Anto Kovačević kazao je predsjednici HNS-a Vesni Pusić kako "nije za mudraca, nego za madraca".

Nekoliko dana kasnije Kovačević je nazvao Vesnu Pusić "zmijom zvečarkom". Ako je suditi prema novom ispadu člana SIN-a, čini se da trend grubog vrijeđanja predsjednice HNS-a na mjestima na kojima bi se trebali rješavati državni odnosno gradski problemi, nastavlja i dalje.

Pročitajte više