Forumaši šokirani: "Zbogom Dino, care!"

VIJEST o iznenadnoj smrti Dina Dvornika na Indexovom Forumu primljena je s posvemašnjom nevjericom i velikom tugom. O "idolu iz mladosti" i legendarnom "funk manijaku" pišu se samo riječi hvale i sućuti, a kao mogući uzrok smrti navodi se "porok iz mladosti" - droga. 

Na Blogeru su vijest popratili njegova vjerna obožavateljica Ivana Kindl, tose2007 i jele - svi fanovi Dinove "pozitivne ludosti" i nepresušne energije. "Želim ovim putem izraziti sućut obitelji Dvornik, da izdrže...Plačem i ne idu mi riječi trenutno. Nedavno sam slušala njegov legendarni Live in Munchen...", kratko je zaključila Ivana. 

Osim zlobnih komentara onih koji osjećaje i tugu skrivaju cinizmom, mnogima nedostaje riječi kojima bi opisali koliki je utjecaj cijela obitelj Dvornik imala na njihovu mladost. "Ljudi, porodica Dvornik je Hrvatskoj ostavila mnogo vrednih umetničkih dostignuća i kao takvu je treba maksimalno ispoštovati...Dinu neka je laka zemlja,a ostatku porodice iskreno saučešće...nije ni mesto ni vreme da bilo ko apostrofira drogu...to je bolest i zavisnost koja je muka za sve.", piše lukaigane. Nakon dugo vremena, sjetila ga se i grda: "KOJI ŠOK! NAKON 100 GODINA, reko idem poslušat njegov album, baš se zaželila..i tokom slušanja mama mi reče da je umro, na vjestima bilo!!! ISUSE, jezivo počivao u miru..ajme..sućut obitelji i bližnjima!". 

"Veliki fakin"

Split je danas zavijen u crno, a zambrottaTG u ime Torcide poručuje: "RIP MAJSTORE, U SRCU SI TORCIDE ZAUVIK OSTA sa najboljom stvari ikad - NIŠTA KONTRA SPLITA! adio meštre nek te dobri Bog čuva." Le_Fantastique, kojemu je Dino bio poznanik, prisjetio se svoji susreta s "velikim fakinom": "Upoznao sam se s njim prije nekih 15 godina, znao sam mu se prije puno češće vidjeti i otići i na cugu, eto zadnjih godina smo se sreli dvaput, triput, sad mi krivo jer Dino je je nevjerojatan fakin i dobar čovjek, bez obzira na njegov lifestyle uvijek će biti zapamćen kao velika dobričina i duša od čovjeka prije svega."  

Svi se slažu u jednom - otišao je zadnji, pravi zabavljač na estradi. Greške i mane Dinu nitko ne zamjera, a kako kaže jascx: "Jedan od rijetkih ljudi koji je bio svoj i radio je muziku koja mu je bila po volji. Čovik je ima stila! U zemlji punoj feikera on je bio vjeran svojim uvjerenjima."

I.V.
Foto: Index

Pročitajte više