Foto i video: Ovako bi danas trebala izgledati Madeleine McCann

BRITANSKE su vlasti objavile novu kompjuterski izrađenu fotografiju mogućeg sadašnjeg izgleda nestale djevojčice Madeleine McCann. Uz prilično realnu "svijetlu" verziju fotografije šestogodišnje Maddie, objavljena je i potamnjena fotografija, jer istražitelji vjeruju kako bi upravo takva tamnoputa Maddie bila da živi na sjeveru Afrike, primjerice u Tunisu.

Osim novih fotografija, vlasti su jučer objavile i jednominutni video namijenjen osobama koje možda znaju tko je Madeleinein otmičar.

Roditelji nestale Maddie izrazili su sinoć svoju zahvalnost zbog najnovijih napora da se njihova kći pronađe. "Ako znate što se dogodilo sa Madeleine, još uvijek nije kasno da postupite ispravno i javite nam. Volimo Madeleine. Molimo vas, pomozite nam vratiti je kući", poručili su Kate i Gerry McCann.

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja 2007. godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddie.

Pročitajte više