FOTO Kerum novim Mercedesom blokirao ulaz u Banovinu

Foto: Index

ŽELJKO KERUM ponovno gubi živce. Danas ga je iz ravnoteže potpuno izbacio Tonći Blažević iz HSLS-a sasvim nevinom dosjetkom da se više neće javljati za riječ na radost Keruma. Čuvši da ga spominje, Kerum se totalno raspalio. Odmah je prosuo i teoriju zavjere, godinama trpi poniženja, otkrio je.

Nikome ništa nije jasno, osim možda Kerumu i šefu Gradskog vijeća Juri Šundovu koji se u očaju zbog raspamećenosti svog šefa domislio tek dozvati petominutnu pauzu kao spasonosno rješenje. Nešto konkretnije, i sam je kasnije priznao, ne bi išlo, prije svega imajući u vidu osobnost Željka Keruma.

Osim na sjednici, gdje je navalio na Blaževića uz pregršt psovki, Kerum se danas iskazao i prilično slobodnim parkiranjem svog novog Mercedesa koji je zauzeo dobar dio prolaza pred Banovinom. Da se štogod i zapalilo s te strane, teško bi vatrogasci tuda prošli. Bi, ali tek nakon što Kerum makne terenca koji je nedavno zamijenio limuzinu S klase koju je nabavio za milijun kuna nakon sklapanja predstečajne nagodbe za Kerum d.o.o.

Navike Kerum teško mijenja pa tako i one vezane za parkiranje pred Banovinom. Još se sjećamo kako je na istom mjestu, ali kao gradonačelnik, parkirao i crveni Ferrari. Policija je jedno vrijeme razmišljala ima li elemenata za kažnjavanje pa su na kraju zaključili da nema.

Pročitajte više