FOTO Leon Lučić iz Krim tima ima ogromne masnice ispod oba oka

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

LEON LUČIĆ, bivši policajac i glumac iz serije Krim tim 2, priveden je jučer u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Lučić je divljao, psovao i vrijeđao novinare dok ga je policija u lisicama privodila. No, na njemu se mogla primijetiti još jedna stvar. Ima ogromne masnice ispod oba oka. To je vjerojatno rezultat tučnjave s poduzetnikom i njegovom pratnjom, a nakon koje je završio u bolnici.

On je, podsjetimo, zadnja dva tjedna proveo u bolnici nakon sukoba s poduzetnikom kojeg je, kako se sumnja, ucjenjivao za 100.000 eura. Istukao ga je MMA borac koji je bio u pratnji poduzetnika.

Do sada se zapravo nije znalo puno o naravi samog sukoba, no iz ovoga se može zaključiti da je Lučić primio snažne udarce u glavu, s obzirom na to da i dva tjedna nakon događaja on ima jasno vidljive masnice ispod oba oka.

No, u svakom slučaju, jučer je djelovao relativno u dobroj formi. O njemu se, podsjetimo, nakon događaja pričalo da se bori za život.

On je tako 14. 1. iz karlovačke Opće bolnice, kako je pisala Hina, zbog ozljeda opasnih po život, prebačen u KBC Dubrava u Zagrebu.

U međuvremenu se sasvim dobro oporavio te je imao snage vrijeđati novinare.

Pročitajte više