FOTO Pod naletom kamiona pukla glavna cijev u Vrgorcu, dio grada bez vode

Foto: Jure Divić/HINA

Pod naletom kamiona puknula je glavna vodovodna cijev u Vrgorcu, voda je zatvorena na glavnoj spojki, pa je cijeli grad bez pitke vode. 

Glavna cijev je pukla u ulici Tina Ujevića, podignula asfalt na kolniku glavne ulice u mjestu i poplavila prometnicu.

Na terenu su vatrogasci i djelatnici Komunalnog Vrgorac, koji su zatvorili vodu na glavnoj spojki te je dio grada bez pitke vode.

Poplavljena ulica stvorila je gužvu u prometu prema Makarskoj i prema graničnom prijelazu s BiH.

Normalizirana opskrba vodom

Djelatnici Komunalnog Vrgorac započeli su poslijepodne sanaciju puknute vodovodne cijevi i u većini Vrgorca vodoopskrba ponovno funkcionira normalno.

Na teren odmah su izašle komunalne službe, a kako se doznaje od djelatnika Komunalnog, u većini Vrgorca vodoopskrba ponovno funkcionira normalno. Bez vode jedino su još stanovnici ulice Tina Ujevića od kućnog broja 1 do 48 , no očekuje se  da će i na  tom dijelu vodovod noćas biti saniran.

"Ovim putem obavještavamo stanovnike Ulice Tina Ujevića u Vrgorcu, od kućnog broja 1 do kućnog broja 47, da zbog puknuća na glavnom cjevovodu nismo u mogućnosti vršiti isporuku vode. Svi ostali dijelovi vodoopskrbnog sustava u Gradu Vrgorcu će imati normalnu isporuku vode. Radnici Komunalnog d.o.o. intenzivno rade na otklanjanju kvara te tijekom noći očekujemo normalizaciju isporuke vode", poručili su iz Komunalnog Vrgorac.

Ovim putem obavještavamo stanovnike ulice Tina Ujevića u Vrgorcu, od kućnog broja 1 do kućnog broja 47 da zbog puknuća...

Posted by Komunalno Vrgorac on Friday, July 28, 2023

Pogledajte fotografije. 

 

Pročitajte više