POPLAVA U ZAGREBU

FOTO Prometni kaos kod Držićeve i Branimirove, pukla je vodovodna cijev, poplava je

Foto: Index

OD JUTROS U 6 sati zatvoreni su dijelovi križanja Branimirove sa Strojarskom te Držićevom ulicom u Zagrebu. Došlo je do puknuća vodovodne cijevi zbog čega su poplavljene Strojarska i Držićeva te je promet Strojarskom potpuno obustavljen, dok je promet Držićevom obustavljen od Branimirove prema jugu.

> VIDEO Ovako jutros izgleda jedno od najprometnijih križanja u Zagrebu

I tramvajski promet je obustavljen.

Indexov reporter poslao je slike stanja u prometu u 8.20:

Riječ je o jednom od najprometnijih križanja u gradu koje je jutros potpuno pod vodom. Voda se nakupila i između Strojarske i Držićeve.

Policija zbog velike količine vode brani prolaz iz Branimirove u Strojarsku te iz Branimirove u Držićevu u smjeru juga odnosno u smjeru Autobusnog kolodvora. Čini se kako je voda blokirala i tramvaje. 

Zasad se još može proći Držićevom prema sjeveru odnosno od Autobusnog prema Branimirovoj.

Izmjene voznog reda tramvaja

Zbog radova na vodovodnoj mreži tramvaji linija 2, 5, 6, 7 i 8 prometuju izmijenjenim trasama. Tramvaji linije 2 prometuju Savska - Vukovarska - Savišće, tramvaji linije 5 Prečko- Savska - Branimirova - Šubićeva - Kvaternikov trg - Dubrava, tramvaji linije 6 Črnomerec - Glavni kolodvor - Branimirova - Šubićeva - Kvaternikov trg, tramvaji linije 7 Dubec - Šubićeva- Branimirova - Glavni kolodvor - Savska - Savski most dok će tramvaji linije 8 prometovati Mihaljeva c- Draškovićeva - Branimirova - Šubićeva- Maksimir.

 

Pročitajte više