FOTO Škoro s Mamićevim potrčkom i admiralom koji misli da će rat početi u Rijeci

Foto: Index

PREDSJEDNIČKI kandidat Miroslav Škoro našao se danas u zanimljivom društvu. Ručao je s Tomislavom Marčinkom i Davorom Domazetom Lošom te još jednom osobom koju nismo uspjeli identificirati. 

Skrili se u kutu restorana

Pjevač lakih nota i predsjednički kandidat s njima je ručao u zagrebačkom restoranu Kvatrić, odnosno u najdubljem kutu restorana, daleko od radoznalih očiju. Međutim, zamijećeni su, a kada smo ih željeli fotografirati, Domazet Lošo i Marčinko su se pokušali skriti, ali naša je kamera bila brža.

“Nemojte nas slikati bez dozvole”, zavapio je Marčinko, ali već je bilo kasno. Stigli smo samo pitati Škoru zašto nam se već tjednima ne javlja na telefon, a on se samo pokupio iz restorana rekavši da se ne javlja jer nema vremena od poziva i ispravljanja ispita.

Davor Domazet Lošo ipak je bio rječitiji. Kada je shvatio da je fotografija snimljena, a Škoro s nepoznatim pratiteljem pobjegao iz restorana, odlučio nam je reći zašto podržava pjevača u kandidaturi za predsjednika Republike. 

Škoro misli sve kao i Lošo

“Prijatelju, ja Škoru nisam znao. Kad je on objavio kandidaturu, shvatio sam da sve ono za što se on zalaže sam ja već napisao u svojim knjigama”, rekao je umirovljeni admiral poznat po teorijama zavjere i ideji da će treći svjetski rat početi u Rijeci. Poznat je i po tome da se početkom devedesetih nije dao iz Beograda dok mu zubna proteza nije bila gotova, a otada je u strogoj konspiraciji. 

“Neću vam reći tko je bio četvrti za stolom. Ja sam slušao Miloševića i planirao Oluju i da vam to kažem. postao bih vaš doušnik”, rekao nam je Domazet Lošo.

Marčinko od Novog Sada do Dinama

Od fotoaparata se pokušao skriti i Tomislav Marčinko. Osebujni nositelj poduže sijede brade poznat je kao nekadašnji suradnik, komentator i zamjenik glavnog urednika novosadskoga Dnevnika. Karijeru je nastavio u Nedjeljnoj Dalmaciji, Delu, Novinarstvu i Glasniku HDZ-a, da bi nakon toga postao urednik Informativnog programa HTV-a od 1991. do 1994. Jedan je od utemeljitelja Nove TV, a na koncu se skrasio u Dinamu, gdje već godinama gorljivo brani Zdravka Mamića. 

Sotona, vrag, nečastivi, Belzebub i Mamić

“Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nečastivog, Belzebuba, Lucifera, Šejtana…), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2 puta 3 = 6)! Sve te šestice usuglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno?”, napisao je Marčinko kada je Mamić prvi put osuđen. I Lošo voli govoriti i pisati o Sotoni pa nas ne bi čudilo da su Škoru savjetovali upravo o načinima borbe s Nečastivim. I kako spasiti Mamića.
 

Pročitajte više