FOTO Tučnjava jutros ispred kluba u Splitu, muškarac uboden u prsa. U bolnici i žena

Policija je jutros prije šest sati zaprimila dojavu o fizičkom sukobu više osoba u ugostiteljskom objektu u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu. Tučnjava se dogodila ispred splitskog kluba Kuka.

Hospitalizirani su muškarac i žena, a dva muškarca su uhićena.

 Ozlijeđeni 29-godišnjak u masovnoj tučnjavi u klubu na Cankarjevoj poljani, u središtu Splita, izvan je životne opasnosti, no zadržan je na daljnjem liječenju u Klinici za kirurgiju splitskog KBC-a, a 37-godišnja žena ima lakše ozljede i puštena je kući, doznaje se u utorak u KBC-u Split.

Incident se dogodio pred splitskim klubom Kuka, koji se nalazi kod Starog placa.


​Žena ima lakše tjelesne ozljede, reznu ranu u predjelu šake i prstiju ruke te je nakon kirurškog zbrinjavanja ozljede otpuštena na kućnu njegu.​ Muškarac, ​koji je uboden u donje prsište​, izvan životne opasnosti je​. Nakon medicinske obrade ​je smješten u Kliniku za kirurgiju​, kazao je za Hinu pročelnik OHBP-a, dr. Josip Krnić.

Policija kaže da provode kriminalističko istraživanje u vezi s tim slučajem kako bi prikupili dokaze i utvrdili na koji način i zbog čega je nastala tučnjava u kojoj ima ozlijeđenih. Još se uvijek ne zna je li pronađen oštri predmet kojim su ozlijeđeni žena i muškarac, kao ni o kojem je točno predmetu riječ.

"Na pružanje liječničke pomoći prevezene su dvije osobe s ozljedama nanesenim oštrim predmetom, dok su dvije osobe dovedene u službene prostorije policije. U tijeku je očevid te se utvrđuju sve okolnosti događaja", priopćila je ranije PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte više