FOTO Zagrebačka policija traži pomoć: Jeste li vidjeli muškarce s fotografija?

Foto: PU zagrebačka

ZAGREBAČKA policija traži pomoć građana kako bi identificirala nepoznate počinitelje koji su 7. siječnja oko 4:50 na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu počinili kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Iz policije su objavili fotografije na kojima su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Jedan muškarac je starosti od 25 do 30 godina, visine od oko 180 do 185 centimetara, kratke smeđe kose s bradicom i brkovima, odjeven u crni-krem šuškavac, plave traperice te crne tenisice.

Građani se mogu javiti telefonom ili na mail

Drugi muškarac je također starosti od 25 do 30 godina, visine od oko 180 do 185 centimetara, kratke smeđe kose, ima bradu, odjeven u plavu majicu s kapuljačom, crni prsluk, svijetlo plave ili sive traperice te bijele tenisice.

Iz policije pozivaju građane koji posjeduju korisne informacije o barem jednoj osobi s fotografija da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese: zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte više