Glas Istre od danas i na internetu

Od danas se istarski dnevnik Glas Istre nalazi i na internetu, a elektronskom verzijom, koje se sadržaj ne razlikuje od one na papiru, postaje dostupan svima do kojih distribucija nije dosezala. L

Vodstvo Glasa Istre istaknulo je da je internetska stranica tog dnevnika koja se nalazi na adresi www.glasistre.hr u potpunosti samostalan projekt tvrtke i njezinih ljudi, u prvom redu realizatora stranice, odnosno stručnjaka za web Dena Benazića. On je, uz glavnu urednicu Eni Ambrozić te direktora Željka Žmaka, danas u redakciji pustio u "pogon" internet izdanje tog lista.

Žmak je rekao da se realizacija internetskog izdanja Glasa Istre, kojoj su prethodili mjeseci osmišljavanja i programiranja, poklapa s 35. obljetnicom početka izlaženja lista kao dnevnih novina.

Zanimljivost internetskog izdanja tog istarskog dnevnika je što je čitateljima dostupan sav sadržaj koji se nalazi u tiskanom izdanju, a u njemu su uključeni svi članci dnevnih rubrika kao i tekstovi dodatnih priloga.

Stranica je zamišljena i kao intormativan servis za brojne istarske iseljenike, kazala je glavna urednica Glasa Istre Eni Ambrozić. Dodala je kako će se na njoj uskoro naći i drugi sadržaji.



(Hina) xdspo yln

Pročitajte više