Umjesto Brune Esih, za Jandrokovića je potpisao Glasnović

Foto:  FaH

POTPIS Brune Esih nije se našao među onima koji su dali podršku Gordanu Jandrokoviću kao šefu Sabora, no HDZ je ipak osigurao većinu. Za razliku od jučer kada je zastupnik Željko Glasnović pobjegao iz Sabora ne želeći glasati za ili protiv opoziva ministra financija Zdravka Marića, njegov potpis našao se među novom parlamentarnom većinom. Glasnovićev potpis bio zadnji, odlučujući, na listi za Jandrokovića. 
 
Za razliku  od jučer nezavisni Marin Škibola koji je bio za opoziv ministra Marića, danas se također pridružio novoj većini. 
 
Pomutnja među ekstremnom desnicom

 
Čini se da će Glasnovićev potpis napraviti pravu pomutnju među ekstremnom desnicom.
 
"Pa, ponosni Glasnović jednostavno ne želi biti dio tog cirkusa! I baš me briga što će tko reći, ali nemojte mi lajati protiv Glasnovića, jer vi koji lajete ili ste slijepi ili najobičnije đukele čija je moralna vertikala – Tomislav Saucha. Živjela “većina” koja se temelji na Pupovcu i Sauchi!", još jutros je "galamio" glasnogovornik te desnice Velimir Bujanec no Glasnović se našao u dijelu Sabora zajedno s njemu mrskim Miloradom Pupovcem, ali i Sauchom. 
 
"Bravo! Uskoro ćemo dobiti najhrvatskiju Vladu; stoji Hrvat do Hrvata, Andrej do Milorada - Agrokor su svi!", branio ga je Bujanec. 
 
Napomenimo na kraju kako je Glasnović na lokalnim izborima kandidat za zagrebačku skupštinu na listi Brune Esih.

Pročitajte više