Glavaš primio još jedno prijeteće pismo

Osječkobaranjska Policijska uprava potvrdila je danas da je saborski zastupnik i predsjednik Skupštine Osječkobaranjske županije i županijskog HDZa Branimir Glavaš prijavio još jedno pismo u kojem mu se prijeti likvidacijom.

Načelnik Operativno-komunikacijskog centra Branko Horvatin izjavio je za Hinu kako je Glavaš prijeteće pismo prijavio prekjučer kad ga je i primio. Dodao je kako se "nastavljaju operativne radnje vezane uz dva prijeteća pisma".

Poslovni tajnik županijskog HDZ-a Dario Opačak izjavio je kako je pismo poslano 29. listopada iz Rijeke na ime Branimira Glavaša na HDZ-ovu adresu u Osijeku.

Dodao je kako u pismu, napisanu pisaćim strojem, piše: "Viktor Lenac nije firma u kojoj ćete ti i ljudi oko tebe provoditi svoj teror. Previše je truda uloženo u sve ovo da bismo dozvolili da nam ti to uništiš, i zato ti, generale, 'savjetujemo' da se vratiš u svoju Slavoniju ili ćeš biti vraćen, ali u sanduku."

U prvom prijetećem pismu, koje je dobio također iz Rijeke, odakle je poslano 25. listopada na kućnu adresu, pisalo je da je nepoželjan u Primorsko-goransko županiji i u "Lencu".

Najnovije pismo prijetnje Branimir Glavaš danas nije htio komentirati, istaknuvši kako je "na policiji da obavi svoj posao".

(Hina) xvs yvkn

Pročitajte više