Gotharda nije ubio prijatelj, umro je od trovanja alkoholom

MLADENA GOTHARDA, nije ubio prijatelj, već je umro od trovanja alkoholom, rezultat je obdukcije koja je pokazala kako je preminuli imao više od 4.5 promila alkohola u krvi.

Ostavio prijatelja ispred kuće

Podsjetimo, leš 29-godišnjeg Mladena Gotharda je u dvorištu njegove obiteljske kuće, u zagrebačkoj ulici Čižmešijin put 3, ostavio 44-godišnji D. B., poznat pod nadimkom "Maneken", kojeg je policija privela ubrzo nakon pronalaska tijela.

"Maneken" se u petak nešto iza 19 sati, tamnocrvenim Citroenom C5, zagrebačkih registracijskih oznaka, dovezao do Gothardove obiteljske kuće te je iznio tijelo iz automobila i otišao.

Policija čekala da se otrijezni

Automobil je policija pronašla svega stotinjak metara dalje, na raskrižju Debanićevog brega i ulice Potok. I "Manekena" su ubrzo pronašli te je priveden na kriminalističku obradu. S obzirom da je bio "mrtav pijan", policija ga nije mogla odmah ispitati, već su morali pričekati da se otrijezni.

Zagrebačka policija izvijestila je jutros kako je 44-godišnji D.B. pušten na slobodu, a u njegovom automobilu, kao i u stanu, nisu nađeni predmeti koji bi ga doveli u vezu sa smrću 29-godišnjaka.

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više