Gradonačelnik Oroslavja: HDZ-ovac mi je uznemiravao obitelj. Snimao je moje dvorište

Foto: Viktor Šimunić/Facebook

Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić danas je zvao policiju jer mu je, kako kaže, HDZ-ov vijećnik u tom gradu Daniel Vnuk neovlašteno snimao obiteljsko imanje. Kako tvrdi Viktor Šimunić, tijekom poslijepodneva je Vnuk došao do njegovog dvorišta, fotografirao dvorište i službeni automobil Grada te time uznemirio roditelje i nećake. 

HDZ-ovca je oko Šimunićeve kuće primijetio prolaznik iz drugog grada, koji je nazvao gradonačelnika i upozorio ga da ovaj s ulice snima njegovo dvorište, piše portal nizagorjemalo. HDZ-ovac Vnuk istom je portalu potvrdio da je prolazio tom ulicom, ali poriče da je išta tajno fotografirao. Kaže da je šetao tom ulicom i razgovarao na mobitel. 

"Nemam problema kad se mene napada u političkom ringu. Ali imam itekako kad se počne uznemiravati moja obitelj"

Šimunić je cijelu situaciju opisao i na svom Facebook profilu. Priložio je javno i fotografije svog dvorišta, službenog automobila, pa i kokoši u kokošinjcu.

"Nemam problema kad se mene napada u političkom ringu. Ali imam itekako kad se počne uznemiravati moja obitelj. Nažalost, Daniel Vnuk je danas uznemiril moju mamu, tatu i nećake jer je došel do mojeg dvorišta i fotografiral dvorište i službeni auto. Nazovi me Daniel drugi put, pustil te bum u dvorišče, pitaj za dozvolu kak normalni ljudi inače rade i fotografiraj do mile volje.

Izbroji sve čučeke, purane i mačke koje imam. Pogle koliko trešnja ima cvjetova. Evo, dajem da svi vide, napravil sam ja fotografije. Jedno je ne se slagati s političkim odlukama, drugo je nenajavljen upadati u dvorište, fotografirati tuđu imovinu i uznemiravati moju obitelj", napisao je između ostalog gradonačelnik i pozvao ga na uskrsni ručak.

Policija je, kaže Šimunić, došla na poziv, rekla mu da će upozoriti Vnuka, a njega uputila na privatnu tužbu.

Pročitajte više