Grbin: Nudimo rijeke pravde

Foto: Hina

„Evo nas opet jer nam je dosta. Dosta je laži, lopovluka, kriminala i dosta je HDZ-a”, poručio je s Europskog trga Peđa Grbin, lider SDP-a i koalicije Rijeke pravde, najavljen kao 'veli Joža hrvatske socijaldemokracije', praćen pljeskom i uzvicima odobravanja.

Nudimo, istaknuo je, rijeke pravde, jer što je Hrvatskoj potrebnije od pravde i istine? „Bez pravde i istine našu zemlju ne možemo učiniti onakvom kakva nam je svima potrebna, a to je bolja Hrvatska u kojoj radnici žive s normalnom plaćom i u kojoj se mirovine moraju povećati, njihov je odgovor gdje su vam zastave i ne volite Hrvatsku”, kazao je, upitavši okupljene vole li našu domovinu, na što su mu potvrdno uzvratili.

„Ovo je naša zemlja, zemlja svih naših ljudi i ovdje smo za nju i za nju se borimo. Ovo je naša domovina i mi ćemo je učiniti boljom”, poručio je, naglasivši da je pred njima veliki posao. Imamo malo više od tri tjedna, ali otići ćemo u svaki dio Lijepe Naše kako bismo poručili da rijeke pravde dolaze, naglasio je.

„Danas smo svi zajedno i krećemo u veliki posao koji će završiti na biralištima”, kazao je, pozvavši okupljene na skandiranje 'dosta je laži', 'dosta je korupcije', dosta je HDZ-a' i 'rijeke pravde dolaze'.

„Idemo po bolju Hrvatsku jer rijeke pravde dolaze. Živjeli!”, pozdravio je okupljene, uz taktove i početne stihove "Vi, prekrasni ljudi" iz pjesme Pjevajmo do zore grupe Film.

Pročitajte više