Grmoja: Jesam li bolji kandidat? Imam iskustvo, pokazao sam hrabrost i srčanost

Screenshot: Facebook

Nikola Grmoja kandidat je za premijera Mosta i Suverenista.

Na pitanje smatra li da je bolji kandidat od Plenkovića i Milanovića rekao je: "Oni su pokazali svoje, a ja nisam imao tu priliku. Imam ogromno iskustvo, pokazao sam hrabrost i srčanost, a imam i najbolju ekipu."

"Mislim da je ovo PR potez"

Grmoja je gostovao u Dnevniku Nove TV gdje je također rekao da nije siguran da Milanović zaista želi biti premijer. "Prije bih rekao da je u konzultacijama s Grbinom i možda ovim američkim PR-ovcem došao na ideju da je ovo dobar PR potez", rekao je.

"On je predsjednik svih građana i tako bi se trebao ponašati. Stao je na čelo SDP-a valjda zbog toga što se Peđa Grbin pokazao potkapacitiran da bi vodio stranku na ovim izborima. Milanović s ovim PR potezom želi podignuti rejting SDP-u, a ako su ankete točne, onda je i u tome uspio.

Ne vjerujem da će građani u konačnici glasati za listu SDP-a jer znat će da ne glasaju za Milanovića, već za Grbina, Mrak Taritaš, Beljaka... I ono što je zanimljivo, sada Grbin i Beljak najavljuju rijeke pravde. Ja bih volio da one odnesu Turudića, Hrvoj Šipek... no postavljam pitanje hoće li one odnijeti Bajića, Cvitana, tajkuna Latkovića...?" komentirao je Grmoja.

Na pitanje koga će birati između Plenkovića i Milanovića, Grmoja kaže da neće biti u poziciji da biraju te da će oni biti najveće iznenađenje izbora.

Pročitajte više