HAK i dalje hakiran, informacije o prometu nalaze se na stranicama Revije HAK

Screenshot: HAK/Facebook

Stranice Hrvatskog autokluba www.hak.hr i dalje su hakirane, no sve relevantne informacije o stanju u prometu građani mogu dobiti na stranicama www.revijahak.hr.

Za blagdan Tijelovo, koji je dio građana spojio s vikendom, pojačan je promet prema moru, a povremeno ima zastoja i na dionicama gdje traju radovi.

Stanje na cestama

Pojačan je promet na autocesti A1 od Zagreba prema Karlovcu, prema naplati Lučko u smjeru mora kolona je od čvora Buzin oko tri kilometra, a od čvora Zagreb zapad oko dva kilometra, objavljeno je na mrežnom portalu.

Zbog vozila u kvaru na autocesti A1 u tunelu Plasina u smjeru Dubrovnika vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Došlo je i do prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na kraku čvora Lučko u smjeru NP Lučko, te se i tamo vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Od 14 do 23 sata zabrana prometa za teretna motorna vozila na pojedinim državnim cestama u priobalju

Iz HAK-a podsjećaju i kako je danas za blagdan od 14 do 23 sata na snazi zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim državnim cestama u priobalju. 

Podsjećaju i da će večeras od 21 do 6 ujutro biti zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Ravna Gora u oba smjera.

Povremeno je pojačan putnički promet na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, a teretnih vozila na izlasku na graničnim prijelazima Bajakovo (gdje je kolona duga tri kilometra) i Tovarnik.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više

 

Pročitajte više