HAK: Kolnici mjestimice mokri i skliski, magla na cestama u unutrašnjosti

Foto: Ivo Cagalj /PIXSELL

POSEBNA regulacija prometa je na području Zagreba i Velike Gorice od ponedjeljka, 24. listopada do utorka, 25. listopada, zbog održavanja Prvog parlamentarnog summita Međunarodne krimske platforme, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na summitu se očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija, a zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti na području Zagreba i Velike Gorice uspostavit će se privremena regulacija prometa te će se promet povremeno prekidati uz nazočnost policijskih službenika.

Na području užeg centra Zagreba, u utorak 25. listopada od 6 sati do 22 sata, bit će privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama "Stop - policija".

HAK poziva građane na strpljenje i poštivanje uputa

HAK poziva sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana.

Također, poziva građane na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama.

Mokri i skliski kolnici

Kolnici su jutros mjestimice mokri i skliski. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Na većini graničnih prijelaza nema čekanja na prijelazu granice.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Pročitajte više