HASANBEGOVIĆ PRAVDA IZDAJU HDZ-a Na listi Brune Esih sam zbog političke moralne kaljuže

Foto: FAH

ZLATKO Hasanbegović je prokomentirao zbog čega je prebjegao na listu Brune Esih.

>> HASANBEGOVIĆ IZDAO HDZ Drugi je na listi Brune Esih: "Svjestan je svih mogućih posljedica"

"Ključni poticaj za moj potez zapravo je politička moralna kaljuža koja je doživjela klimaks u tzv. saborskom preslagivanju. Razlozi se ne mogu sažeti u tri rečenice, o tome ću podrobnije idući tjedan", komentirao je Hasanbegović, javlja N1.

Hasanbegović, član predsjedništva HDZ-a, drugi je na listi Brune Esih za zagrebačku Gradsku skupštinu na predstojećim lokalnim izborima, kao što je vidljivo iz kandidacijske liste objavljene na internetskim stranicama Zagrebačkog izbornog povjerenstva.

Rekao je kako ne očekuje da će ga izbaciti iz stranke, kako navodi Hina.

"Ne očekujem, ali o svemu ćemo razgovarati idući tjedan," odgovorio je Hasanbegović na upite novinara.

Svjestan je svih okolnosti

Esih je u izjavi za Hinu samo poručila da će početkom idućeg tjedna biti održana konferencija za novinare i da će Hasanbegović tada imati priliku sam obrazložiti svoju odluku.

"Tako da ja sada ne bih ništa rekla vezano uz to", rekla je Esih te istaknula kako je Hasanbegović "donio odluku i potpuno je svjestan svih okolnosti što se tiče i njegovog članstva u HDZ-u i svih mogućih posljedica. Dakle, to je onaj nekakav sljedeći korak, odnosno razgovor koji možemo očekivati nakon ove njegove kandidature na listi na Gradsku skupštinu", rekla je Esih.

Pročitajte više