HDZ objavio fotku s prosvjeda oporbe, ruga se SDP-u

Foto: HDZ/Facebook

HDZ-ovci su se sinoć na Facebooku osvrnuli na subotnje prosvjede oporbe, koji su se istodobno održavali u pet hrvatskih gradova. Narugali su se broju prosvjednika u Zagrebu.

HDZ-ovci su objavili fotografije koje navodno prikazuju zapakirane transparente na Trgu kralja Tomislava koji nisu iskorišteni zbog nedovoljnog broja prosvjednika. Ipak, nije poznato u kojem je trenutku navedena fotografija nastala, odnosno jesu li sporni transparenti kasnije podijeljeni prosvjednicima. 

"Neće im više pasti na pamet organizirati 'velike skupove'"

"SDP-u je nakon 'prosvjeda' ove subote ostao prilični višak transparenata. Nisu ih imali kome podijeliti s obzirom da je odaziv hrvatskih građana na Milanovićevu rijeku balkanštine i bezakonja bio - nikakav. Nitko normalan i imalo pristojan ne želi imati posla s ovakvim SDP-om. 

Samoosramoćenoj partiji, nekoć ipak malo ozbiljnijoj stranci, do kraja kampanje više neće pasti na pamet organizirati 'velike skupove'. Morat će se zadovoljiti s rijekama prostota, frustracija i mržnje u Milanovićem izjavama. Ili objavama, dođe na isto. To je, međutim, njen problem", poručili su HDZ-ovci.

Pročitajte više