HDZ: Pobjeđujemo u Splitsko-dalmatinskoj županiji

NOSITELJ stranačke liste za Skupštinu Splitskodalmatinske županije i predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a, Živko Nenadić, predstavio je danas u Splitu HDZ-ov predizborni program i kandidate na lokalnim izborima ove nedjelje.

Nenadić je na konferenciji za novinstvo kazao da HDZ još nije odlučio koga će kandidirati za splitsko-dalmatinskog župana, a da će odluku o tome donijeti nakon objave izbornih rezultata.

Nositelj liste HDZ-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji također je kazao da "uopće ne dvoji u izbornu pobjedu HDZ-a jer je do sada HDZ-ovska vlast u ovoj županiji, unatoč malom proračunu, pokazala da ima veliku snagu za pokretanje i provedbu projekata".

Naglasio je kako je u programu HDZ-a glavno jačanje poduzetništva kroz stalne kreditne linije te ulaganja u zdravstvo, školstvo i turizam.

Još jednom izražavajući uvjerenje u pobjedu HDZ-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Živko Nenadić rekao je kako ni buduća "HDZ-ova županijska vlast neće prestati skrbiti za hrvatske branitelje i njihove obitelji" te da je "svake godine u proteklom mandatu ona za njih izdvajala 1,3 milijuna kuna".


Pročitajte više