HDZ: Puljak bi se posvađao i s vlastitim odrazom u ogledalu

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

BIVŠI gradonačelnik Splita Ivica Puljak na Facebooku se osvrnuo na datum izbora u Splitu. Izbori su zakazani za 26. lipnja, a Puljak se osvrnuo na izbore u Novskoj, gdje je na čelu grada donedavno bio novi ministar rada Marin Piletić.

Puljak je napisao da u HDZ-u vlada strah, a nije morao dugo čekati da mu splitski HDZ odgovori.

"Zanimljivo je primijetiti nešto jako bitno oko datuma splitskih izbora. Ostavke u Splitu predane su skoro mjesec dana prije nego što je gradonačelnik Novske odstupio zbog unaprjeđenja u Plenkovićeva ministra. No, izbori u Novskoj su dva tjedna prije splitskih. To samo pokazuje koliki strah vlada u HDZ-u pa žele kupiti što više vremena jer misle da će im to pomoći da građanima Splita pokušaju prodati priču o novom licu te stranke. Novo lice, iste politike", napisao je Puljak.

HDZ: Bivši gradonačelnik bi se posvađao i s vlastitim odrazom u ogledalu

Splitski HDZ odgovorio je Puljku preko statusa na Facebooku. Napisali su da je Puljak sam izabrao datum novih izbora u Splitu.

"Vani južina tuče, možda zato Ivicu datumi muče', poručili su iz splitskog HDZ-a odgovarajući Centrovom kandidatu za gradonačelnika na njegov prigovor o odabranom datumu izbora u Splitu. Puljak je sam predložio datum izbora i sad je nervozan kad je Vlada RH uvažila njegovu molbu.

Ovo je samo dokaz da bi se bivši gradonačelnik posvađao i s vlastitim odrazom u ogledalu. Splitu je dosta širenja nervoze i inzistiranja na svađi, čak i kad za nju nema ni najmanjeg razloga. Vrijeme je da se grad i rješavanje njegovih problema stavi na prvo mjesto", napisali su iz HDZ-a Split.

 

Pročitajte više