HDZ-ov portal žali za Hasanbegovićem i predviđa pobjedu Plenkovića

Foto: FAH

HDZ-ov portal požalio se danas na svojim stranicama kako su svi njihovi "insideri" zakopčani do grla i vrlo oprezni s dijeljenjem informacija o tome tko bi se mogao kandidirati na izborima za šefa HDZ-a. Kako pišu, do informacija ne mogu doći i one cure samo prema medijima bliskim SDP-i u HNS-u.

Podsjetimo, HDZ-ov portal objavio je prije par dana objavio da će se Zlatko Hasanbegović kandidirati za šefa HDZ-a u tandemo u Mirom Kovačem. Danas pak mijenjaju priču te pišu da dva insidera iz HDZ-a ipak tvrde da nitko, pa ni Hasanbegović, neće imati hrabrosti riskirati svoju sadašnju poziciju na stranačkim listama.

"Zlatko Hasanbegović za sada kalkulira, čini se prije svega zbog šutnje stranačkog vrha, ali i histerije preuranjenih podrški, koje pristižu iz lokalnih organizacija u iskonskom političkom nagonu za preživljavanjem", citira HDZ-ov portal jednog "dugogodišnjeg analitičara prilika u HDZ-u.

Na kraju zaključuju kako je kao jedini kandidat ostao Andrej Plenković koji je, kažu, druge kandidate stavio u defanzivu.

Pročitajte više