HDZ-ovac o sefovima na koje je spiskao novac Sveučilišta: Možda su i prejeftini

MIHOVIL MIOKOVIĆ, mladi HDZ-ovac na čelu Studentskog zbora koji je danas podnio zahtjev za ispisom iz stranke, pokazao je sefove za oružje koje je kupio novcem Sveučilišta. Pritom je ustvrdio da su "možda i prejeftini".

Podsjetimo, dva sefa za oružje je novcem Sveučilišta platio gotovo 10.000 kuna, a jučer je za Index rekao da su namijenjeni pohrani skupe videoopreme vrijedne 200.000 kuna.

>> Mladi HDZ-ovac potrošio gotovo 10.000 kuna na dva sefa za oružje. Pitali smo ga zašto

"Evo vidite, čak su možda i prejeftini odnosno nekvalitetni pa se malo duže i otvaraju", rekao je Mioković pokazujući sefove novinarima RTL-a.

"Rekli su da smo nabavili samo jedan sef. To je laž, nabavili smo dva"

"Sefovi su tu s razlogom, apsolutno. Još što je najbolja stvar, govorili su mi kako smo nabavili samo jedan sef, a to je laž zato što su nabavljena dva, iz razloga kada je došla oprema i kada smo je počeli stavljati, skužili smo da ne može sve stati i iz tog razloga smo naručili još jedan", tvrdi Mioković.

Podsjetimo, mladež HDZ-a danas je najavila da će protiv Miokovića pokrenuti stegovni postupak, a premijer i šef HDZ-a ustvrdio je da cijela ta afera, naravno, nema nikakve veze s HDZ-om.

>> Mladež HDZ-a pokreće postupak protiv HDZ-ovca koji je spiskao novac Sveučilišta

Danas su i predstavnici Studentskog zbora zatražili njegovu smjenu.

>> Studentski zbor traži smjenu HDZ-ovca koji je spiskao novac Sveučilišta

Pročitajte više