HGSS se oglasio o napadu MMA boraca iz BMW-a koji su mlatili njihove članove

HRVATSKA gorska služba spašavanja oglasila se o slučaju premlaćivanja svojih članova i jedne djevojke na popularnom skijalištu Platak.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Ogorčeni smo bezočnim napadom"

“Hrvatska gorska služba spašavanja strogo osuđuje bilo kakav oblik nasilja te ga smatramo neprihvatljivim za naše društvo.

Ogorčeni smo ovim bezočnim napadom na naše članove koji su proteklog vikenda odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi osiguravali posjetitelje na skijalištu Platak. Nakon završetka akcije i dežurstva bez ikakvog povoda i motiva došlo je do napada na naše članove - volontere.

Vjerujemo da će institucije slučaj pomno istražiti i adekvatno sankcionirati počinitelje. Našim napadnutim članovima pružit ćemo svu potrebnu pomoć i podršku te im želimo brzi oporavak", napisali su HGSS-ovci. 

Podsjetimo, u nedjelju navečer došlo je do incidenta na popularnom skijalištu Platak te su pretučena dva gorska spašavatelja i jedna djevojka. Pretukli su ih MMA borci nakon što je jedan od HGSS-ovaca odbio izvući njihov BMW koji je zapeo zbog driftanja po snijegu.

Pročitajte više

 

Pročitajte više