Hicima iz pištolja ranio dva mladića u autobusu gradskog prijevoza

ZAGREBAČKA policija uhitila je 39-godišnjaka koji je u ponedjeljak navečer u autobusu javnog gradskog prijevoza pucao na dvojicu mladića i teško ih ranio.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Stanke Saraje mladići su ranjeni u gradskom autobusu u ponedjeljak oko 22,30 sati, na području Maksimira.

Osumnjičeni 39-godišnjak ušao je na Trgu sv. Šimuna u autobus, u kojem je bilo nekoliko putnika, i verbalno se sukobio s 19-godišnjim K.S i godinu dana starijim P.S.

Nakon toga je iz džepa izvadio pištolj marke "FN" za koji nema dozvolu i ispalio više hitaca prema nogama dvojice mladića, kazala je Saraja, dodajući da su obojica teže ozlijeđeni.

Ranjeni mladići prevezeni su u bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je P.S. prostrijeljena lijeva natkoljenica, a K. S. zadobio dvije ustrijelne rane natkoljenice.

Osumnjičeni 39-godišnjak se nakon pucnjave gradskim prijevozom udaljio prema Mihaljevcu, gdje ga je policija uhitila i odvela u postaju.

Policija danas nije navela motive ovog događaja, kao ni jesu li ozlijeđeni mladići od ranije bili u svađi s muškarcem koji je na njih pucao.

Pročitajte više