HNS-ovac iz Topuskog namlatio konobaricu: Policija potvrdila, djevojka kaže da je cijepala drva

IAKO vlasnik ugostiteljskog objekta u Topuskom demantira da je premlatio konobaricu i novinarima prijeti tužbama, PU sisačko-moslavačka je potvrdila kako je uistinu 33-godišnjak u noći 9. prosinca, izvan radnog vremena, dok su bili nasamo, u zaključanom objektu, a potom i u svom osobnom automobilu, više puta šakom u glavu udario svoju 20-godišnju zaposlenicu.

Djevojka je nakon batinanja zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja Gvozd, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena. Liječnicima Doma zdravlja je kazala kako je ozljede zadobila uslijed pada.

Policija je, međutim, utvrdila kako se 33-godišnjak i ranije nasilnički ponašao prema konobarici, ali ga ona, u strahu da ne izgubi posao, nije željela prijaviti policiji.

Cijepala drva?!

"Nema govora da bih ja nekoga tukao, posebno ne svoju konobaricu s kojom sam u odličnom poslovnom odnosu i koja gotovo u cijelosti brine o mom kafiću", rekao je Večernjem listu 33-godišnji ugostitelj i predsjednik topuskog HNS-a Milan Busić.

Njegova zaposlenica pred novinare je stala s još uvijek vidljivom šljivom pod okom, ali je šefa, unatoč policijskom izvješću, zdušno branila: "Nije točno da me je šef tukao, modrica je posljedica cijepanja drva. Šef se prema meni odnosi korektno i nikada ne bi digao ruku na mene!".

Pročitajte više