Hrabra Ena pobijedila je i zatajenje bubrega: "Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam"

Foto: Facebook

CIJELA Hrvatska zna za Enu Šarac, djevojku koja se preko 15 godina bori s tumorom na mozgu. Ova je hrabra djevojka, kad se prikupljao novac za njeno liječenje i za Noru Šitum, svima bila poručila da novac radije uplate Nori.

>> Majka Ene Šarac: Pomolite se za moju ljubav, ne rade joj bubrezi

Simpatična i draga djevojka pokazala je više puta što znači imati veliko srce i novac za svoje liječenje često je davala i drugoj bolesnoj djeci.

Prije tjedan dana Eni se stanje pogoršalo te je hospitalizirana na intenzivnoj njezi zbog zatajenja bubrega. No hrabra Ena jučer je razveselila cijelu Hrvatsku statusom koji je iz bolnice objavila na Facebooku. Još jednom je pobijedila tešku bolest.

"Opet sam pobijedila! Kažu da je bilo gadno, ali ničeg se ne sjećam, tako da ništa nije ni bilo, jel’? Čula sam: tumor na mozgu, tumor na kralježnici, leukemija, zatajenje bubrega, sepsa, gripa, ja mislila da nabrajaju dijagnoze svih na odjelu, a ono samo moje. Bože dragi hvala tebi i svim mojim anđelima", napisala je hrabra Ena.

Podsjetimo, Eni su krajem godine liječnici uz tumor na mozgu i tumor na kralježnici dijagnosticirali i leukemiju. Nova dijagnoza šokirala je njene roditelje, a Ena je još jednom pokazala kakav je borac uz riječi da ''sad barem znam s čim se borim".

Pročitajte više