Hrabra prodavačica nagnala u bijeg razbojnika

ZAGREBAČKA policija izvijestila je danas o dva razbojstva u trgovinama, od kojih je jedno bilo neuspješno jer je srčana prodavačica nagnala u bijeg napadača.

Sinoć oko 19,10 sati je muškarac niže, snažne građe, zamaskiran kapom s prorezima za oči, uletio u trgovinu "Konzum" u Petrovoj ulici i s nožem u ruci od prodavačice zatražio novac. No, prodavačica se nije smela, već je i ona uzela nož, na što je napadač u strahu pobjegao niz Bukovačku ulicu, rečeno je u PUZ-u.

Pljačkaš koji je sinoć oko 19,25 sati ušao u mini market "Melita" u Velikoj Gorici, bio je naoružan sjekirom. Prodavačica, od koje je zatražio novac, pobjegla je u WC i mobitelom pozvala policiju, a kada je izašla, dnevnog utrška od oko 2000 kuna nije bilo. Taj je pljačkaš mlađi muškarac, imao je na sebi traperice, plavu majicu i šilt kapu.

Jutros u 4 sata izbio je požar u romskom naselju u III. Strugama. Požar je izbio na drvenoj baraci, veličine 5X5 metara, vlasništvo I.Š. (1968. godište) te se proširio na zidanu kuću 8X12 metara. U požaru je izgorjela drvena baraka te krov zidane kuće. U zidanoj kući je bilo oko dvadesetak osoba, ali nitko nije ozlijeđen. Policija pretpostavlja da je požar nastao zbog grijanja.

U osnovnoj školi "August Šenoa" u Selskoj cesti policija je evidentirala 13 razbijenih stakala. Od 15. lipnja do danas to je dvadeset i četvrti slučaj razbijanja stkala na školama, rečeno je u PUZ-u.



(Hina) xbma yjn

Pročitajte više