Hrvatica od 15. godine u strahu od nevjenčanog supruga Srbina; tukao ju, silovao i zatočio

PROTIV 27-godišnjeg srbijanskog državljanina podignuta je kaznena prijava zbog sumnje da je silovao, lišio slobode i bio nasilan prema svojoj 22-godišnjoj supruzi, inače hrvatskoj državljanki. 

Kako je utvrđeno, osumnjičeni je živio sa svojom suprugom u nevjenčanoj bračnoj zajednici od njene petnaeste godine. Danas 22-godišnjakinja, prijavila je višegodišnje prijetnje i fizička zlostavljanja u bračnoj zajednici u kojem imaju jedno dijete. Naime, kako ona kaže, prošle godine u više navrata, njen ju je nevjenčani muž, izazvan ljubomorom fizički zlostavljao, a pod prijetnjama smrću ostala je s njim u vezi i iz straha ga nije prijavljivala policiji.  Više puta ju je i silovao tijekom prošle godine.

Silovao je i zatočio

Kulminacija se dogodila ovog tjedna, točnije 25. ožujka, kada ju je oko 13 sata njen nevjenčani muž presreo u jednoj trgovačkom centru u središtu Zagreba. Prema njezinu iskazu, zapovjedio joj je da s njim pođe u podstanarsku sobu gdje ju je ponovno prisilio na spolni odnos i zadržao ju tijekom noći. Nakon toga, sve je prijavila policiji.

Nakon provedene kriminalističke obrade osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. .
 

I.Ć.

Pročitajte više