Hrvatski anticionisti najavili napade na židovske organizacije

POKRET koji sebe naziva "hrvatski anticionisti" najavio je napade na židovske organizacije u Zagrebu i Hrvatskoj, a njihove prijetnje već su prijavljene policiji.

"Djelovanje na dosada neviđenoj razini "

Naime, širom svijeta organiziraju se prosvijedi protiv Izraela u kojima se ta zemlja poziva da odmah prekine ofenzivu u Pojasu Gaze. Tisuće prosvjednika u Europi izašli su na ulice i to u   Španjolskoj, Belgiji, Francuskoj i ostalim zemljama s transparentima "Svi smo mi Palestinci", "Gaza, novi holokaust". Prosvjedi su održani i u Zagrebu kada se nekoliko stotina građana okupilo ispred zagrebačke džamije kako bi prosvjedovali protiv izraelske vojne akcije u Gazi. No, organizacija "hrvatski anticionisti" spremna je na korak dalje.

"Želimo poručiti svim članovima Margelovog instituta da nas zastrašivanja i prijave policiji neće spriječiti u daljnjoj internetskoj aktivnosti usmjerenoj protiv svih oblika židovskog ekstremizma, posebno cionizma. Štoviše, kao odgovor na aktualno židovsko divljaštvo nad Palestincima u Gazi pojačati ćemo naše beskompromisno virtualno djelovanje u hrvatskim medijima i na forumima na dosad neviđenu razinu", stoji u poruci koju je dobio Margelov institut u Zagrebu, a koja je potpisana s hrvatski anticionisti.

Policija ispituje slučaj

Kako nam je rekao direktor te organizacije Alen Budaj, danas je cijeli slučaj predan hrvatskom MUP-u, a predočeni su i IP brojevi servera s kojeg je stigla elektronska pošta.

Podsjetimo, Margelov institut u posljednje vrijeme nalazi se pod internetskim napadima, a za sada nepoznata osoba s lažnih e-mail adresa Margelova instituta komunicira s mnogim međunarodnim organizacijama te s osobama iz Hrvatske i svijeta predstavljajući Institut, ali i samog direktora Budaja kao čovjeka koji je uvijek spreman blatiti hrvatsku naciju. Hrvatska policija ispituje cijeli slučaj. 

M.M.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više