Hrvatski telekom ima velikih problema u cijeloj Hrvatskoj

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HRVATSKI telekom (HT) izvijestio je da su nešto prije 10.30 zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a, zbog problema na signalnim čvorovima.

>> Zagrepčani trenutno ne mogu dobiti Hitnu, sve linije su nedostupne

 "Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklanjaju poteškoća te očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku", odgovorili su iz HT-a na upit Hine.

Problem u 15 sati još uvijek postoji.

Od prijepodneva bilježimo poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži Hrvatskog Telekoma zbog...

Objavljuje Hrvatski TelekomUtorak, 29. rujna 2020.

"Danas su nešto prije 10 sati i 30 minuta zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a, zbog problema na signalnim čvorovima. Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklonu poteškoća i očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku. Iskreno se ispričavamo korisnicima radi neugodnosti", stoji u obavijesti na stranicama Hrvatskog telekoma.

Slična se poruka dobije kad ih se kontaktira putem Facebooka.

>> Diljem zemlje ne rade 112 i 194, evo brojeva na koje možete zvati Hitnu i vatrogasce

Ne radi ni Bonbon

Ne radi ni Bonbon mreža koja je također dio Hrvatskog telekoma.

"Čini se da su nam se malo zapetljale žice. Sorry na poteškoćama koje su ti obilježile dan. Radimo na otklanjanju smetnje i molimo te za strpljenje, a za sva dodatna pitanja slobodno nam tipkaj."

Ne rade brojevi Hitne pomoći

Zbog tehničkih problema Hrvatskog telekoma (HT) sve fiksne telefonske linije zagrebačke Hitne pomoći trenutno nisu dostupne, priopćeno je u utorak iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Grada Zagreba.

U slučaju hitnosti, iz Nastavnog zavoda pozivaju građane da koriste brojeve mobitela: 091 41 00 230 i 091 41 00 235, umjesto telefonskog broja 194, odnosno 112.

Pročitajte više