Humanitarna priredba klasične gimnazije za bolnicu "Merkur"

U DRAMSKOM kazalištu ´Gavella´ održat će se 9. ožujka humanitarna priredba s kulturnoumjetničkim programom u korist opremanja dječjeg hematološkog odjela bolnice ´Merkur´, priopćeno je danas iz zagrebačke Klasične gimnazije.

Program se odvija pod geslom ´Homo sacra res homini - Čovjek je čovjeku sveta stvar´, a zajednički ga organiziraju Kulturno-umjetničko društvo ´Frankopan-Remete´, Zaklada Klasične gimnazije u Zagrebu i Klasična gimnazija.

Nastupit će kulturno-umjetničko društvo ´Frankopan-Remete´ i djevojački pjevački zbor Klasične gimnazije ´Lalagai´, a u humanitarne svrhe bit će održana i prodaja radova kiparsko-keramičke radionice ´Keramos´ koja djeluje u Klasičnoj gimnaziji.

Budući da je karakter priredbe humanitaran, sve su ulaznice namijenjene isključivo prodaji, bez uobičajenih počasnih besplatnih mjesta.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u tajništvu Klasične gimnazije, blagajni Dramskog kazališta ´Gavella´ i prostorijama Kulturno-umjetničkog društva ´Frankopan-Remete´.

Pročitajte više