I dalje se traži 16-godišnji Luka: Policija moli građane da dojavljuju samo istinita saznanja

POLICIJA je jutros izvijestila kako i dalje nema traga 16-godišnjem Luki Rimcu iz Slakovaca koji je posljednji put viđen u noći sa subote na nedjelju u vinkovačkoj diskoteci. Ponovili su apel građanima da u slučaju svih korisnih saznanja koja bi doprinijela pronalasku nestale osobe, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192.

Također iz policije mole građane da prilikom dojave o korisnim informacijama, dostavljaju samo istinita i osobna saznanja, kako ne bi dolazilo do obmanjivanja javnosti širenjem lažnih i uznemiravajućih glasina, što nije moralno prema obitelji nestalog Luke Rimca. "Također plasiranjem takvih informacija uvelike se onemogućava i otežava rad policijskih službenika i drugih službi koji svim raspoloživim resursima i sredstvima nastavljaju istraživanja u cilju pronalaska nestalog Luke Rimca", stoji u policijskom priopćenju.

Luka Rimac visine je oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenjastih očiju, u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave starke, plavo-sive traper hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Svi koji nešto znaju mogu se javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili na brojeve telefona obitelji - 032/544-334, kućni telefon;  098/1863049 sestra Irena, 098/478654 brat Marko, 098/604236 brat Ivan.

Pročitajte više