I mala Kiara zaželjela je svima sretan Božić, njena obitelj javila se iz Amerike

OTAC sedmogodišnje Šibenčanke Kiare, koja je otišla na liječenje u SAD, za koje su građani sakupili gotovo 20 milijuna kuna, objavio je jučer na Facebooku da je krenula s terapijom u Americi.

"Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja!

Vaša, naša Kiara je krenula s terapijom i za sada je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo, ali u SF-u ni igla nije problem...", napisao je njezin otac Valentino Goršić na Facebooku.

Danas su se javili videom za RTL Danas. I Kiara je svima zaželjela sretan Božić.

Na fotografijama koje su objavljene u prilogu vidi se kako je Kiara veselo dočekala darove na božićno jutro u Americi.  

"Nalazi su uredni"

Kiarina mama je rekla da je djevojčica započela s terapijama, da zasad sve dobro podnosi, da su joj nalazi uredni. Tata je rekao da se osjećaju kao da nisu ni otišli iz Hrvatske.

"Dobra večer svima, da se kratko javimo, nalazi su uredni, nadamo se da će tako i ostati", rekla je mama.

"Osjećamo se kao da nismo ni otišli iz Hrvatske"

"Mi se osjećamo kao da nismo ni otišli iz Hrvatske. Naši ljudi ovdje su se stvarno potrudili da se osjećamo kao da smo kod kuće", rekao je tata Goršić i otkrio da je Kiaru pronašao Djed Božićnjak.

"Pronašao ju je! Ne da ju je pronašao, pronađe je svaki dan triput! Kiara, jesi li zadovoljna poklonima?"

"Da."

"Koliko si ih dobila?"

"Sto!"

"Puno hvala cijeloj Hrvatskoj, želimo vam sretan i blagoslovljen Božić", poručili su, a i sama Kiara zaželjela je svima sretan Božić.

Pročitajte više