Ilčiću smetaju varaždinski kišobrani u duginim bojama: "Nameću homoseksualizam"

Screenshot: YouTube

SKORAŠNJEG europarlamentarca Ladislava Ilčića zasmetao je europski projekt podizanja svijesti o održivom gospodarenju otpadom koji se provodi u Varaždinu jer uključuje - dugine boje.

Grad Varaždin jedan je od partnera u projektu PROMO Europske unije kojim se provode edukativne i informativne aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom te ima za cilj izgraditi svijest ljudi o važnosti odgovornog postupanja s komunalnim otpadom.

U sklopu tog projekta Grad Varaždin učenicima osnovnih škola poklanja kišobrane. Kako su ti kišobrani u duginim bojama, ekstremno konzervativni političar Ladislav Ilčić nije mogao izdržati da ne iskaže svoje negodovanje pa je na varaždinskom trgu snimio video o tome.

Ilčić: Nameću učenicima homoseksualnu ideologiju

Dugine boje Ilčiću bodu oči jer one, između ostalog, predstavljaju simbol LGBT pokreta.

"Dobro je za društvo da postoji različitost mišljenja", uspio je izreći Ilčić, ali je odmah nastavio: "Međutim, problem nastaje kad jedan simbol selektivno grupacije kojom oni promiču svoju ideologiju nameću svim učenicima svih škola."

Ilčićevi anticivilizacijski stavovi otprije su dobro poznati pa je tako žestoko tvrdio da se "zdravstvenim odgojem u škole uvodi homoseksualna propaganda".

Ilčić je bio jedan od glavnih članova građanske inicijative U ime obitelji zajedno s Željkom Markić i otvoreno se zalaže za zabranu abortusa i zabranu medicinski potpomognute oplodnje.

Ilčić: Je li to znak da se novci na europskom fondu lakše dobiju ako se promovira homoseksualizam?

"Ima u Varaždinu i anarhista, mogli su davati kišobrane na kojima će svugdje pisati 'A', ili 'Punk is not dead', ali to uvijek ostaje selektivno. Kad se grad stavlja u službu promocije selektivno bilo koje manje skupine, tu postoji problem", stavovi su koje je iznio Ilčić u svom videu. 

"Kad se na ovaj način zloupotrebljavaju europski novci, onda nastaje sumnja da grad ustvari selektivno promovira ideologiju koju ne žele svi građani. Ako je to bila direktiva od europskog fonda, onda se tek trebamo zapitati je li to znak da se novci na europskom fondu lakše dobiju ako se promovira homoseksualizam", istaknuo je.

Ladislav Ilčić postao je najpoznatiji u javnoj sferi kad je kazao da nikada u životu nije masturbirao. "Masturbacija je štetno zlorabljenje seksualnosti. Riskirat ću i reći da nikad nisam masturbirao. Neki će misliti da sam luđak, ali mislim da zbog toga nisam freak", jedna je od poznatijih izjava Ladislava Ilčića. Čovjek je inače rođen u Varaždinu, ne tako daleke 1970. godine.

Dopredsjednik političke stranke Hrvatski suverenisti i udruge Grozd - Glas roditelja za djecu Ladislav Ilčić uskoro, podsjetimo, odlazi u Europski parlament gdje će kao takav predstavljati hrvatske građane.

Pročitajte više