Index doznaje: Vlatka Pokos prošlog tjedna izgubila dijete

PJEVAČICI i televizijskoj voditeljici Vlatki Pokos u posljednje vrijeme, kako se čini, stvari nikako da prestanu ići nizbrdo. Nakon bračnog brodoloma sa 31 godinu starijim Josipom Radeljakom, 37-godišnja je Vlatka ljubav pronašla u osam godina mlađem muškarcu, Željku Radolfiju, vlasniku zagrebačkog paintball centra "Kustošija". Vlatka i Željko nedavno su svoju ljubav zapečatili i djetetom, no pjevačica je, kako Index doznaje, dijete izgubila.

Vlatka se, naime, prošlu nedjelju, pojavila na ginekološkom odjelu bolnice Sveti Duh, gdje se na intenzivnoj njezi zadržala nekoliko sati. Tamo je podvrgnuta kiretaži, postupku koji se, između ostalog, izvodi ili u slučaju evakuacije neželjene trudnoće ili u slučaju evakuacije preostalog tkiva iz maternice nakon nepotpuna pobačaja ili prijevremenog poroda. "Samo ću vam reći da joj se nije ispunio dugogodišnji san", kazala je za Index osoba upoznata sa slučajem, no nije željela ulaziti u detalje. Drugi pouzdan izvor također je to potvrdio, kazavši kako se kod Vlatke radilo o odumiranju ploda. Od izvora također doznajemo kako je Vlatka u bolnici plakala.

Vlatka, koja je nerijetko u medijima spominjala kako ju je pri razvodu od Josipa Radeljaka najviše pogodila razdvojenost od njegove kćeri Lane, a koju on ima iz veze s tragično preminulom glumicom Enom Begović, priželjkivala je, kako se čini, i svoje dijete. Lana joj je, kako je govorila, tijekom šestogodišnje ljubavi s Radeljakom, itekako prirasla k srcu. Epitet "maćehe" nikada joj se nije sviđao, jer je smatrala da za Lanu predstavlja puno više. Stoga ni ne čudi da se pjevačica konačno odlučila imati vlastito dijete.

Nakon nekoliko mjeseci medijskog linča, konačno sreća

Nakon nekoliko mjeseci privedenih pod povećalom javnosti, koja je o njoj doznala i više nego je trebala, Vlatka je u Željku Radolfiju (inače bratiću poznatog pjevača Davora Radolfija), kojega je upoznala ovog ljeta u mjestu Kačjak blizu Crikvenice gdje je ljetovala kod prijateljice, pronašla sreću. Vlatki, koju smo pokušali kontaktirati, isključen je mobitel, a Željko Radolfi, koji je u nedjelju došao po nju u bolnicu, kratko nam je kazao kako "nema komentara".

Pjevačica, koja je odlučila više ne otkrivati medijima detalje iz svog privatnog života, tri dana nakon posjeta bolnici pojavila se kao voditeljica na otvaranju casina "All In" u zagrebačkom hotelu Westin. Na nasmijanoj i dobro raspoloženoj Vlatki nije se moglo vidjeti što trenutno proživljava.

Stres kojemu je bila izložena posljednjih pola godine svakako nije bio lak za podnijeti. Nakon raskida s Radeljakom, uslijedila su sudska ročišta i sve češće spominjanje njezina imena u medijima. Nedavno ju je bivši suprug optužio i da se bavila "luksuznom prostitucijom". Nešto kasnije Vlatka pred očima javnosti priznaje da je supruga varala s izvjesnim Talijanom, kojeg je on protumačio kao njenog svodnika.

"Ovo je beskonačna noćna mora", prokomentirala je Vlatka nakon što je Radeljak na njezin račun iznio niz uvreda. No, noćnu moru pokušao je, a kako se čini, još uvijek to čini, odagnati Željko Radolfi, koji je uz nju ostao i nakon medijskog linča kojega joj je Radeljak nedavno priuštio, pokazavši javnosti SMS-ove u kojima Vlatka govori o svom preljubu.

R.I.
Foto: Index

Pročitajte više