Indexovi blogeri u Saboru u posjeti Lesaru

NAŽALOST, neće biti u mogućnosti podići ruku za ili protiv nekog zakona, no ipak se radi o povijesnoj posjeti. Naime, zastupnik HNS-a, Dragutin Lesar bit će domaćin blogerima Trillianu i Rock Rollu u promenadi po Saboru 21. ožujka.

Nakon što su volonteri GONG-a probili barijeru i prvi se približili Saboru uživo, za razliku od dotadašnje prakse promatranja zastupnika putem televizijskog prijenosa, poslije posjeta maturanata Saboru i njihovog promatranja sjednica sa galerije, red je došao na članove virtualne zajednice.

Lesar je, piše na svom blogu, prilično nestrpljiv i znatiželjan zbog ovog povijesnog posjeta Saboru, pogotovo zato što su blogeri Trillian i Rock Roll dosada motrili rad Sabora i, nisu bili oduševljeni.

"Nemam pojma kako izgledaju, niti koliko im je godina, a opet imam dojam kao da se dobro poznajemo. Oni su blogeri Trillian i Rock Roll, koji su se, nakon polemike o (ne)radu zastupnika, odazvali mojem pozivu da posjete Sabor", napisao je Dragutin Lesar na svom blogu.

Nakon što dođu u Sabor, blogere čeka turneja zgradom kada će im službenici Ureda za odnose s javnošću ispričati o povijesti Sabora i parlamentarizma u Hrvatskoj, a potom će promatrati tijek sjednice sa galerije. Nakon toga će ih zastupnik preuzeti i povesti na ručak u "čuveni" saborski restoran, pa na kavicu.

Lesar je bez obzira na tijek ovog posjeta, spreman na daljnje ugošćavanje svih znatiželjnika u saborske prostorije, tako da je napomenuo su svi korisnici bloger.hr-a, kao i posjetitelji njegovog bloga i dalje pozvani da ga kontaktiraju putem maila i poruka na blogu drlesar.bloger.hr.

A.B.

Pročitajte više