Infosistem postao ISS Silver Solutions partner

INTERNET Security Systems vodeća svjetska tvrtka na području rješenja mrežne i računalne sigurnosti, koju je prošle godine kupio IBM za 1.3 milijarde dolara, 18. - 20. travnja je održala tradicionalni Eastern Winter Summit. Ovogodišnji Summit održan je u Mariboru, a sudjelovao je i najpoznatiji ISS-ov partner za Hrvatsku zagrebački Infosistem koji je postao ISS Silver Solutions partner.

Ekskluzivno za partnere i njihove kupce, summit se održava svake godine u drugoj zemlji s ciljem boljeg produbljivanja partnerskih odnosa i upoznavanja sa strategijama i najnovijim proizvodima i uslugama kako ISS-a tako i IBM-a.

Ove godine je predstavljena Proventia Network Mail, uređaj koji blokira spam, viruse, crve, Phishing napade i sav ostali zloćudni kôd koji pokušava penetrirati u neku tvrtku putem ulaznog mail protoka. "Sadrži postojeći ISS-ov VPS (Virus Prevention System), koji istražuje ponašanje prometa na mreži da otkrije viruse prije nego izađu odgovarajuće zakrpe za njih“, kazao je Dave Ostrowski, Product Strategy Manager tvrtke ISS.
Proventia Network Mail koristi uspoređivanje ključnih riječi u odlazim e-mail porukama tako da tvrtke budu sigurne da njihovi zaposlenici ne šalju informacije izvan tvrtke koje su zaštićene zakonskom regulativom ili korporativnom politikom.

Infosistem već dugi niz godina svojim korisnicima pruža usluge planiranja i realizacije sustava informacijske sigurnosti, a s ISS Silver Solutions Partner certifikatom dodatno je ojačao svoj partnerski porfolio i potvrdio se kao jedan od lidera na području upravljanja i održavanja informacijske sigurnosti.

Pročitajte više