Iskusi vodeći MBA program u regiji - LAST CALL za COTRUGLI MBA Triathlon

Foto: Press

ZADNJI je dan za prijavu na COTRUGLI MBA Triathlon! Povodom upisa 20. generacije polaznika, COTRUGLI Business School sudionicima MBA Triathlona daje mogućnost upisa na International i Executive MBA programe po slavljeničkim atraktivnim uvjetima! 

Prijavite se danas i izborite 30% popusta na COTRUGLI MBA programe!

Sudionici MBA Triathlona odmjerit će snage s kolegama te dokazati kako upravo oni zaslužuju biti dio MBA zajednice i to u Školi koja zasluženo uživa reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi, akreditirane od strane AMBA (Association of MBAs), s kojom se može pohvaliti samo 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja. 

Škola okuplja najveću mrežu alumnija u ovom dijelu Europe, njih čak 2000, kao i više od 20.000 zadovoljnih klijenata i korisnika koje educiraju vodeći svjetski kadrovi iz raznih industrija, koji uz COTRUGLI, predaju na najprestižnijim svjetskim poslovnim školama. 

Iskustva polaznika: Nakon MBA-a više ništa nije isto!

Polaznici MBA programa na COTRUGLI Business School su menadžeri, IT stručnjaci, inženjeri, konzultanti, bankari, a sve ih spaja želja za stjecanjem novih vještina, znanja i alata, kao i za širenjem poslovne mreže kontakata, prijatelja i suradnika za cijeli život, a njihova iskustva snažno govore u prilog činjenici kako nakon uspješnog završetka programa više ništa nije isto. Problemima pristupate iz nove perspektive, a na stol donosite veću porciju samopouzdanja i odlučnosti u postizanju vlastitih ciljeva.

Uz MBA programe koje nudi COTRUGLI Business School, mnogi su doživjeli potpuni zaokret, rast i napredak u karijeri. Zašto ne biste i vi?

"MBA mi je donio internacionalnu perspektivu i klijente"
Marin Mrša, osnivač i CEO, Peekator 

"Ulaganje u znanje jedno je od najboljih ulaganja"
Marko Brkljačić, Voditelj strateških projekata, Rimac Grupa

Usmjerite karijeru prema uspjehu i “zaigrajte” za pobjednički tim! 

Od uključivanja u COTRUGLI MBA Triathlon dijeli vas nekoliko klikova, a kazaljka na satu lagano se primiče kraju, stoga požurite i prijavite se danas! Vaš trud bit će nagrađen najatraktivnijom upisnom ponudom koja će vam omogućiti da svoj profesionalni razvoj nastavite usmjeravati prema uspjehu i velikim postignućima, a na vama je da ovu mogućnost realizirate kao jedan od 20 najboljih Triathlonaca!

Pročitajte više