Ispred kuće Darinka Kosora snimljen neočišćen snijeg; Kosor: To je nečija podvala

Foto: Gigi Lamorozo

JEDAN je Zagrepčanin odlučio uputiti javnu poruku putem Facebooka Darinku Kosoru nakon što je jučer vidio i snimio neočišćen snijeg ispred njegove kuće.

"Poštovani gospodin Darinko Kosor. Molim Vas da ispred svoje skromne kućice na Pantovčaku očistite snijeg kako bi mi obični smrtnici mogli bez slomljenih nogu hodati jer nas ne čekaju i voze službeni vozači. Znam mala Vam je saborska plaća od 15.000 kuna da platite nekog da očisti snijeg, jer znate i to da Vam neće pokucati komunalni redar i naplatiti Vam kaznu. Skliska Vam 2016 godina. Vaš obožavatelj", stoji u poruci.



Kontaktirali smo i Darinka Kosora koji je ustvrdio kako je ovdje riječ o podvali.

"Radi se o nekoj podvali, čistio sam snijeg i jučer i danas u 9 ujutro, to je moj termin za čišćenje. I to sam osobno čistio, nitko drugi nije. Dođite i vidite. Možda je netko u 6 ili 7 slikao, ja se sigurno neću ustajati u 6 ujutro. Ovo je lažna optužba možda nekog simpatizera SDP-a.

Ipak sam ja i radni čovjek i jučer je bio radni dan. Ja sam očistio u 9 ujutro pa je snijeg opet napadao. Možda je to slikao netko u 12 kad je opet napadao, ovakve optužbe su besmislica", kratko nam je rekao Kosor i pozvao nas da se dođemo uvjeriti kako je sad staza ispred njegove kuće očišćena.



No nakon što smo kontaktirali Kosora, javio nam se čitatelj s novom fotografijom i rekao kako je njegova kritika urodila plodom jer je prije sat i pol zatekao Kosora u čišćenju snijega.



 





 

Pročitajte više