Istarskim HDZ-ovcima zasmetao štand "Hrvatski demokratski zatvor"

ISTARSKIM HDZ-ovcima se nije svidio štand "Hrvatski demokratski zatvor" postavljen na 14. obrtničkom sajmu u Puli pa su zamolili organizatore sajma da se uklone dijelovi štanda.

Štand je postavio portal Regional Express, a izgledao je kao improvizirani zatvor. Na štandu su se nalazili krevet, televizor, jedan sok, rola toalet papira, grb Hrvatske, krunica dok su se na noćnom ormariću našle fotografija Jadranke Kosor i Damira Polančeca.

Iz Regional Expressa kako se štand očito nije svidio Marinu Roci i još nekim lokalnih HDZ-ovcima. "Istarski HDZ je u Istri sporedna politička pojava koja nije vrijedna spomena, no njihovi lideri koji još uvijek vode državu zaslužuju pozornost i to baš ovakvu kakvu smo uprizorili na štandu  kojeg smo nazvali Hrvatski demokratski zatvor", kazao je urednik Regional Expressa Nenad Marjanović te dodao kako su organizatori sajma zamolili da uklone neke dijelove štanda, što su i učinili.

"No smatramo da je ovom intervencijom grubo narušeno naše pravo na kritičko viđenje aktualne političke zbilje", zaključio je Marjanović.

Pročitajte više