Putnik izbačen iz aviona jer je gnjavio i vrijeđao Ivanku Trump

Foto:

NAKON incidenta s Ivankom Trump i njenim suprugom Jaredom Kushnerom, putnik je izbačen s leta prijevoznika JetBlue.

Iz JetBlue Airwaysa su potvrdili kako je došlo do izbacivanja jedne osobe iz aviona koji je trebao poletjeti s međunarodne zračne luke JFK u New Yorku, ali nisu komentirali detalje slučaja.

Uništavate našu zemlju!

Prema pisanju Reutersa, jedan od putnika, Marc Scheff,koji je rekao kako je sjedio u redu ispred Ivanke Trump je komentirao situaciju. Prema njemu, izbačeni putnik najprije komentirao: “O moj bože. Ovo je noćna mora!”, kada je vidio s kim dijeli let.

Rekao je kako je osoblje aviona potom prišlo uznemirenom putniku kako bi provjerili je li sve u redu, na što im je on odgovorio: “Upropaštavaju našu zemlju, sada pokušavaju upropastiti i ovaj let!” Dodao je kako je putnik cijelo vrijeme bio uznemiren, ali nije vikao.

Scheff je rekao i kako je Ivanka osoblju naglasila kako ne želi incidente.

U medijima su se pojavile špekulacije o identitetu izbačenog putnika, pa se tako spominju i izvjesni tvitovi Mathewa Lasnera, u kojem je stajalo kako njegov suprug ide maltretirati Ivanku Trump i Jareda Kushnera. Spominje se i drugi tvit u kojem Lasner piše o izbacivanju s leta, nakon što je osoblje čulo negodovanje oko Ivanke Trump.


Tvit je popraćen heštegom #banalityofevil pa je izbrisan, a u međuvremenu je izbrisan i cijeli njegov profil, dok Lasner ne želi davati komentare na cjelokupnu situaciju.





 

Pročitajte više