Iz Karlovca prema Rijeci i Splitu autocestom nastavilo putovati više od 10.000 vozila

PREKO naplatnih kućica Lučko u smjeru Karlovca od ponoći do večeras u 19 sati prešlo je 19.065 vozila, dok ih je s autoceste u Karlovcu izašlo 8.600, što znači da su ostala vozila, njih 10.465 nastavila vožnju autocestom prema Rijeci i Splita, doznaje se od voditelja naplatnih postaja Zagreb-Bosiljevo I Perice Filjega.

Napomenuo je kako se većina vozila koja koriste autocestu Zagreb-Karlovac, nastavi dalje koristiti autocestom prema moru - ili autocestom prema Rijeci ili autocestom prema Splitu.

Tako se broj vozila koji s autoceste iz smjera Zagreba izlazi u Karlovcu, smanjio za trećinu u odnosu na lani, dodao je Filjeg.

Od ponoći do 19 sati iz smjera Karlovca prema Lučkom prošlo je 19.141 vozilo, što je 76 vozila više nego iz Lučkog u smjeru Karlovca.

Iz smjera Karlovca, Rijeke i Slovenije preko naplatnih kućica Bosiljevo II u smjeru Splita do 19 sati ukupno je prošlo 13.056 vozila, rekao je voditelj naplatnih kućica Boslijevo II Janko Kirin.

Još nisu poznati podatci koliko je vozila iz smjera Splita izašlo preko naplatnih kućica u Boslijevu II, dodao je Kirin.

Pročitajte više