Izašao prvi vodič s elementima ocjenjivanja kroz restorane i hotele za Zagreb i Jadransku obalu

RESPEKTABILNI restoranski i hotelski vodiči nezaobilazna su točka u kvalitetnom odabiru restorana i smještaja. Po uzoru na svjetski poznate vodiče tog tipa, Unisistem d.o.o. izdao je edicije: Mentor – izbor restorana i hotela - Zagreb i Mentor – izbor restorana i hotela za jadransku obalu.

Vodič slijedi svjetski priznatu metodologiju koja uključuje stroge i jasno definirane kriterije kvalitete koje određeni ugostiteljski objekt ili restoran treba zadovoljiti da bi bio spomenut.

Publikacija je namijenjena turistima, poslovnim ljudima ali i domaćem stanovništvu, kako bi im pomogla u izboru restorana ili hotela na području grada Zagreba te duž jadranske obale i na otocima. Mentorovi vodiči kroz restorane i hotele pružaju najvažnije podatke o vrhunskoj gastro i hotelijerskoj ponudi u turistički najznačajnijim dijelovima u zemlji – glavnom gradu i našoj obali i otocima.

Uvodne stranice vodiča pojašnjavaju specijalne oznake i olakšavaju korištenje, a napisane su, uz hrvatski, na 4 svjetska jezika : engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom.

Na slikovit i jednostavan način ocijenjen je, među ostalim, izgled i ambijent najboljih mjesta u Zagrebu i na obali, s naglaskom na sveobuhvatnost gastro-smještajne usluge.

Mentor – restorani i hoteli - Zagreb i Mentor – restorani i hoteli na jadranskoj obali dostupni su, od 22.07.2003., u svim zatvorenim objektima Tiska, a od skora i na drugim prodajnim mjestima.

Početkom sljedeće godine priprema se izdanje koje će obuhvatiti cijelu Hrvatsku.

Pročitajte više