Izudarao djevojku pred kapelicom u Srinjinama

MARIO K. završio je u pritvoru na tjedan dana i to zbog napada na 19-godišnju sumještanku pred kapelicom u Srinjinama kod Splita.

Kurvo, štraco, droljo...

Djevojku, koja je s prijateljicom čekala jutro, oko pet sati iznenadio je Mario. Počeo je vikati: "Kurvo, štraco, droljo...". Uhvatio ju je za vrat i počeo daviti. Gurnuo ju je na automobil, odalamio joj šamarčinu. Djevojka je udarila glavom o auto i pala. Pun bijesa, Mario ju je nastavio cipelariti. Prestao je kada se onesvijestila. Prevezli su je u splitski KBC, gdje su ustanovili da je zadobila lakše ozlijede.

Marija su priveli prekršajnom sucu, koji mu je odredio sedmodnevni pritvor. Otac napadnute djevojke kaže kako je razočaran ponašanjem policije. Tvrdi da nisu reagirali, premda im je upućen poziv za vrijeme napada. U policiji, pak, kažu da su izašli na intervenciju, no da nisu zatekli nikoga na mjestu događaja.

Nakon napada zaredale prijeteće SMS poruke!

Otac napadnute djevojke tvrdi i da je nakon incidenta kod kapelice njegova kćer primila desetak prijetećih SMS poruka. "Prijete joj likvidacijom. Rekao sam joj da to mora prijaviti. Stvar nije bezazlena. Ima za policiju u Srinjinama posla preko glave", tvrdi on. Ne zna što je bio razlog napada i je li mu kćer bila u vezi sa Marijom.

Pročitajte više